Tekstforfatning

Uanset om du skal have skrevet nyhedsbreve, pressemeddelelser, breve, salgsmateriale, tekster til hjemmesider, tekster til brochurer eller andet, så står vi klar til at hjælpe med tekstforfatning.

For at fremstå så professionel som overhovedet muligt er det vigtigt, at det tekstmateriale, du sender ud eller har liggende på din hjemmeside, er grammatisk korrekt og velformuleret. Som forretningsdrivende er det vigtigt at fremstå seriøs og dermed skabe tillid til sine besøgende. Det er helt afgørende at finde frem til det vigtigste budskab i teksten så hurtigt som muligt.

Tekstforfatning kan være mange ting. Bl.a. indebærer det, at budskabet i en tekst leveres knivskarpt og uden for meget udenomssnak. Jo mere præcist dit indhold på hjemmesiden, i nyhedsbrevet, pressemeddelelsen mv. er, jo bedre en oplevelse får læseren.

Freelance tekstforfatter – hvad kan sådan én egentlig hjælpe med?

intekst.dk hjælper dig gerne med enkeltstående eller løbende tekstforfatnings- og oversættelsesopgaver og sammensætter de helt rigtige ord til formålet. Det kan være tekster til:

  • Nyhedsbreve
  • Pressemeddelelser
  • Salgs- og marketingmateriale
  • Hjemmesider
  • Brochurer
  • Andre tekstopgaver af enhver art

Som freelance tekstforfatter kan jeg hjælpe dig med at skabe indhold, som er relevant for lige præcis den branche, du opererer indenfor. Kontakt intekst.dk og få et helt uforpligtende tilbud.

Vi hjælper også gerne med at læse korrektur på tekster, der allerede er skrevet.

For god ordens skyld gøres opmærksom på, at intekst.dk har ophavsretten til det skrevne, der kun mod forudgående aftale og afregning må videregives til tredjepart.

Hør nærmere

Kontakt indehaver Grethe Frederiksen

Tlf. 22 99 14 41

tekster-oevrigt