Korrekturlæsning tysk

Det kan være, at du står med en tysk tekst, som er relativt velskrevet, og hvor indholdet egentlig langt hen ad vejen er rigtig godt. Er der til gengæld ikke styr på grammatikken, som på tysk kan være en kompliceret affære, så vil det måske give mening at få hjælp til netop tysk korrekturlæsning.

Det tyske marked er langt større og mere udfordrende end det danske, og kulturen og skikke og normer er anderledes, så det er super vigtigt, at teksterne sidder lige i skabet, når du sender dem ud til en modtager, der forstår sig på det tyske sprog.

Har du en tysk produktbeskrivelse eller andre former for tysk content på din hjemmeside, så kan du risikere, at læsere og potentielle kunder vil vælge dig fra, hvis de mødes af tekster, hvor der ikke er styr på de regler, der gælder for modtageren. Når konkurrencen er så hård, som den er på det tyske marked, kan en tysk korrekturlæsning give god mening.

Står du med en større tysk skoleopgave, kan vi naturligvis også hjælpe til med korrekturlæsning, så tekst, grammatik og stavning står knivskarpt.

Professionel korrekturlæsning på tysk – hvordan griber vi det an?

Udover korrekturlæsning på engelsk og dansk, er tysk korrekturlæsning også blandt de ydelser, vi tilbyder. Når vi skal udføre korrekturlæsning på tyske tekster, møder vi en masse forskellige slags tekster. Fælles for dem alle er, at vi hver gang forsøger at tage en selvstændig vurdering af den enkelte opgave, da vi godt ved, at ingen opgaver er ens. Vi kommer herefter med et tilbud, som er helt og aldeles uforpligtende.

intekst.dk har eksisteret i mere end 10 år, og vi har stor erfaring med korrekturlæsning af tekster til det tyske marked, både med hensyn til korrekthed, men også tilpasset modtagerens kultur. En korrekturlæsning hjælper med at forfine og præcisere det budskab, du gerne vil ud med.

Vi har forsøgt at placere os et sted prismæssigt, hvor de fleste kan være med, dog uden at vi nogensinde går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, der udføres. Du kan med fordel læse mere her om vores priser på korrekturlæsning.

Vi hjælper ligeledes gerne til med oversættelse fra dansk til tysk (og tysk til dansk), hvis du har brug for det.

Hør nærmere

Kontakt indehaver Grethe Frederiksen

Tlf. 22 99 14 41

korrekturlaesning