Dansk korrekturlæsning

Det er altid en god idé at få læst korrektur på dine tekster uanset, i hvilken sammenhæng de skal bruges. Her på siden kan du blive klogere på dansk korrekturlæsning.

Korrekturlæsning kan være tidskrævende. Dertil kommer udfordringen, der ligger i at læse korrektur på egne tekster. Her er det nemt at overse fejl og mangler, men også at miste overblikket over helheden i teksten. Giver teksten rent faktisk mening? Kommer dit budskab ud?

Én ting er at have styr på det grammatiske som f.eks. tegnsætning. Noget helt andet er, om der er en rød tråd i det skrevne? Det danske sprog rummer mange facetter, både ift. grammatik, tegnsætning og stavning, som kan blive overset. Derfor kan en professionel gennemgang og korrektur af din tekst være en god idé.

Adskillige års erfaring med bl.a. dansk korrektur

Vi har gennem utallige korrekturlæsninger af tekster formået at opbygge stor erfaring på området, og vi tilbyder at korrekturlæse dine tekster hurtigt og effektivt.

Driver du f.eks. en webshop, så er dine skrevne tekster én af de eneste måder, hvorpå du rent faktisk kan kommunikere dit budskab ud til dine kunder. Derfor kan det have stor betydning for bundlinjen, om kunden forstår det, du forsøger at kommunikere på skrift.

Dine tekster kan også have stor betydning for dine muligheder for at blive fundet på Google. Når potentielle kunder søger efter lige præcis det, du sælger, så vil du naturligvis gerne blive fundet, og her kan velskrevet content og dansk korrektur være en vigtig faktor.

Står du med en større skoleopgave, er det selvfølgelig også noget, vi gerne læser korrektur på, så din bedømmelse af opgaven ikke skal sløres af eventuelle stave- og grammatikfejl.

Få hjælp til korrektur af tekster i alle afskygninger

Vi har tidligere udført dansk korrekturlæsning på eksempelvis større skoleopgaver, hjemmesidetekster, bøger, marketing- og salgsmateriale, brochurer og meget andet. Uanset hvilken tekst du står med, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på korrektur af din tekst. Kontakt os og lad os finde den bedste løsning for dig.

Vi hjælper også gerne med tekstforfatning, hvis du skal have skrevet en tekst fra bunden af.

Hør nærmere

Kontakt indehaver Grethe Frederiksen

Tlf. 22 99 14 41

korrekturlaesning