Intekst.dk hjælper med at læse korrektur

At læse korrektur indebærer en komplet gennemgang af en tekst, hvor sproglige og grammatiske fejl rettes til.

Der kan være flere situationer, hvor korrekturlæsning af en tekst giver rigtig god mening. Det kan være, at du står og skal sende et nyhedsbrev afsted, publicere en ny tekst på din hjemmeside, eller at du gerne vil sikre dig, at salgsmaterialet er, som det skal være, inden det bliver sendt til tryk eller lægges online. Det kan også være, at du gerne vil have læst korrektur på dit CV eller din jobansøgning. Uanset hvad er det ofte en god idé at få andre øjne på din tekst – dels for eventuelle slå- og stavefejl – og dels for meningsforstyrrende forklaringer. Har du ikke en tekstforfatter/korrekturlæser ansat i virksomheden, kan det i denne sammenhæng give god mening at hyre en freelance korrekturlæser til opgaven.

Korrektur til tiden

Er du i gang med at skrive bachelor eller andre former for større skoleopgaver, så tilbyder vi naturligvis også at læse korrektur på den slags.

Korrektur kan indebære rettelse af:

  • Grammatiske fejl
  • Slå- og stavefejl
  • Tegnsætning
  • Sætninger og ordstilling

Bestil en freelance korrekturlæser til flere sprog

Vi beskæftiger os ikke kun med dansk korrekturlæsning. Vi tilbyder også korrekturlæsning på tysk og korrekturlæsning på engelsk, hvad enten det er en gennemarbejdet tekst, eller den foreligger i kladdeform.

Ring eller kontakt os herunder for et konkret tilbud, og lad os få en snak om netop dine muligheder. Vores priser på korrekturlæsning er yderst konkurrencedygtige, og vi sørger altid for at levere din korrektur til tiden.

Hør nærmere

Kontakt indehaver Grethe Frederiksen

Tlf. 22 99 14 41

korrekturlaesning