Som tiden dog går – og P-pladser de står!

Der er sket meget, siden intekst.dk så dagens lys for mere end 12 år siden. Kunder er kommet til – kunder er gået fra – et konstant flow af spændende opgaver i en virksomhed, der beskæftiger sig med noget, der er stærkt konkurrencepræget. Mange tilbyder oversættelse, hvad enten det er engelsk, tysk eller andre sprog, vi taler om. Mange tilbyder også at skrive tekster, så man skulle synes, det var svært at agere på sådan et marked.

Men kunsten er at skille sig ud fra mængden. At turde stå alene og stå ved sine kvaliteter. De kvaliteter, man er vokset op med – og har taget med sig. I den forbindelse må jeg nævne skuespiller Preben Kristensen, der stammer fra Skive, som jeg også gør. Han holdt for nylig foredrag her i byen, og fremhævede de værdier fra barndommen, der har båret ham frem: Flid, nysgerrighed og livsglæde.

Det samme gælder for mig – og skønt meget har forandret sig gennem årene, som tiden går – så har man stadig sine værdier. I mit firma er jeg altid klar til at tage kunden i hånden. Klar til at yde en ekstra indsats. Altid parat, når faste kunder har behov for hjælp – og altid åben over for nye, gode kunder.

Så man kan sige, markedet er bredt, ja, men forstår man at skille sig ud – skabe luft omkring sig, og stå ved sine værdier, er der plads nok til os alle.

Det med parkeringen

Og det leder mig til at sammenligne med en parkeringsplads! Ja en parkeringsplads. Når jeg på arbejde rundt i det ganske land kommer til et center / et parkeringsanlæg, forsøger jeg altid, klog af tidligere skader, at parkere min bil med luft omkring – gerne med en tom plads til begge sider. Apropos tidligere nævnte luft omkring sig.

Imidlertid er det noget, jeg ikke får lov til ret længe i hvert fald. For hver eneste gang, jeg kommer tilbage til min bil, har enten en – eller måske endda to biler klinet sig op ad min bil – og har parkeret på de tomme pladser. Og det skønt der er masser af andre pladser med rum omkring andetsteds på p-pladsen.

Her er en ting, jeg ikke forstår, og nok aldrig kommer til at forstå. Hvorfor parkerer folk pr. instinkt tæt op ad en anden bil, selv om der er masser af tomme pladser andre steder?

Men måske jeg bare skal være glad for det egentlig, for det betyder måske, at bilerne (kunderne) har lyst til at holde sig tæt på min bil (mit firma), der jo står klar til at hjælpe med en eventuel opgave.

Go’ dag til alle derude!

Og velkommen til min nye blog, hvor jeg vil prøve at skrive om tykt og tyndt – og snævert og mere pladskrævende! Med jævne mellemrum. Med luft omkring.

Del dine tanker