Oversættelse til engelsk

Har du brug for en oversættelse til eller fra engelsk af eksisterende materialer, eller skal der forfattes helt nye materialer på engelsk, kan intekst.dk træde til med kort varsel.

Ved oversættelse til engelsk kan du med dine tekster fremstå endnu mere attraktiv, når du f.eks. skal udvide forretningen til udlandet og her ramme en helt ny målgruppe. Det er naturligvis noget, der forbedrer brugeroplevelsen for de udenlandske besøgende på din hjemmeside, at de rent faktisk kan læse om dine produkter på engelsk. Det handler om at skabe troværdighed lige fra begyndelsen hos den potentielle kunde. Velskrevet og velformuleret content er et ekstremt vigtigt skridt på vejen her.

Og måske har dine potentielle kunder også tekster på engelsk, som vi skal oversætte til dansk for medarbejderne i dit firma.

En oversættelse til engelsk handler ikke blot om at oversætte ord for ord. Det er vigtigt, at det samlede budskab og helheden i teksten kommer frem, hvad enten der oversættes engelsk til dansk – eller fra dansk til engelsk.

Intekst.dk hjælper med at oversætte dansk til engelsk – og engelsk til dansk

intekst.dk har eksisteret i mere end 10 år, og hele vejen igennem har oversættelse til og fra engelsk været blandt de primære arbejdsopgaver.

Vi har igennem tiden taget hånd om en lang række oversættelsesopgaver til og fra engelsk, så som:

  • Oversættelse af bøger
  • Oversættelse af hjemmesidetekster
  • Oversættelse af salgs- og marketingtekster
  • Oversættelse af nyhedsbreve
  • Oversættelse af pressemeddelelser

Ovenstående er blot eksempler på tekster, vi som freelance oversætter fra engelsk til dansk – og dansk til engelsk kan hjælpe dig med. Uanset hvilken opgave du står med, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hvad koster en engelsk oversættelse?

Prisen på en oversættelse kan variere og afhænger ofte af antal ord, og om der er tale om tilbagevendende opgaver. Uanset hvilken oversættelsesopgave, du ønsker hjælp til, så tilbyder vi naturligvis at komme med et helt uforpligtende tilbud, som med det samme giver dig et overblik over, hvad du kommer til at betale.

Vi tilbyder også oversættelser til og fra tysk samt andre sprog efter ønske. Du kan her læse mere om vores priser på oversættelse.

Ud over oversættelse til og fra engelsk tilbyder vi også korrekturlæsning på engelsk.

Hør nærmere

Kontakt indehaver Grethe Frederiksen

Tlf. 22 99 14 41

oversaet-engelsk