Oversættelse dansk tysk og tysk dansk

Vi tilbyder præcis og mundret oversættelse til og fra tysk af alt lige fra almindeligt sprog til de mere komplicerede tekniske og faglige tekster. Det kan eksempelvis være oversættelse af produkttekster, nyhedsbreve, salgsmateriale, brochurer, hjemmesidetekster eller hele hjemmesider.

Der oversættes ikke blot ord for ord – du får et færdigt resultat, der fremstår professionelt og forståeligt uden spor af direkte oversættelse. En grundig korrekturlæsning fuldender opgaven.

Med en bred sproguddannelse og mange års erfaring i bagagen kan vi med sikkerhed sige, at vi leverer et resultat, som ikke alene er gennemarbejdet, men som også leveres til en yderst fornuftig pris. Hos intekst.dk beskæftiger vi os både med oversættelse fra dansk til tysk og oversættelse fra tysk til dansk.

Den tyske grammatik kan være en hård nød at knække, og talemåden Ordnung muss sein er i høj grad gældende her. For at undgå misforståelser og uheldige formuleringer og blive taget seriøst hos modtageren er det vigtigt med det tyske sprog at formulere sig så præcist og korrekt som overhovedet muligt, og følge landets skikke og normer.

Udover at have fokus på det sprogtekniske og grammatiske forsøger vi selvfølgelig altid at ramme en stil, der understøtter den måde, hvorpå virksomheden kommunikerer udadtil i forvejen, således at teksten afspejler virksomhedens identitet.

Oversættelse til tysk giver dig helt nye muligheder på et enormt marked

Er du virksomhed og beskæftiger dig med det tyske marked (eller har planer om det i fremtiden), så er det helt centralt, at du fremstår professionel og seriøs, når du udsender tekstmateriale på tysk.

Det er ikke uden grund, at Tyskland ofte beskrives som værende et stort og vigtigt marked, især også for danske virksomheder grundet den geografiske placering, og med landets over 83 millioner indbyggere ligger der her enorme muligheder.

Du kan til enhver tid sende de tekster, du gerne vil have oversat og derefter få et uforpligtende tilbud med pris og deadline på opgaven.

Vi tilbyder også oversættelser til og fra engelsk samt andre sprog efter ønske. Du kan her læse mere om vores priser på oversættelse.

Ud over oversættelse til og fra tysk tilbyder vi også korrekturlæsning på tysk.

Hør nærmere

Kontakt indehaver Grethe Frederiksen

Tlf. 22 99 14 41