Korrekturlæsning engelsk

Uanset hvilke former for tekstindhold, du udgiver og i hvilken sammenhæng, så er det vigtigt, at stavning og grammatik er korrekt. Læseren skal få det indtryk, at du har styr på det, du sælger eller beskæftiger dig med. Alt andet vil svække din troværdighed og professionalisme set udefra. Derfor kan korrekturlæsning på engelsk tekstmateriale give god mening.

At have styr på sine tekster kan virke simpelt, men på internettet, hvor der er hård konkurrence om kundernes opmærksomhed, må flydende og korrekte tekster ikke nedprioriteres. Om du selv læser korrektur på engelsk, eller får hjælp udefra, er mindre væsentligt, så længe du bare har styr på den del.

I hvilke sammenhænge giver det mening med korrektur på engelsk?

Korrekturlæsning på engelsk kan være nyttigt, hvis du eksempelvis driver virksomhed og gerne vil udvide forretningen ud over landets grænser. Her er det selvfølgelig også helt centralt, at du udviser troværdighed og kommunikerer dit budskab klart og tydeligt til modtageren.

Hvis konkurrencen på det danske marked føles hård, så er den ganske givet endnu hårdere, når du retter dig mod udlandet. Derfor vil det være super ærgerligt at risikere at miste en potentiel kunde pga. tekster, der lige mangler det sidste touch. Eventuelle fejl og mangler kan også i sidste ende risikere at sløre det budskab, du forsøger at få frem f.eks. på din hjemmeside.

Det kan også være, at du er i gang med at skrive en større skoleopgave på engelsk. Her kan kommafejl, stavefejl eller andre grammatiske fejl hurtigt medvirke til en knapt så behagelig læseoplevelse for den, der skal bedømme opgaven. Den slags hjælper vi naturligvis også gerne med at læse korrektur på.

intekst.dk har igennem en længere årrække beskæftiget sig med at læse korrektur på engelsk. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilken type engelsk tekst du gerne vil have læst korrektur på.

Læs mere om vores priser på korrekturlæsning.

I øvrigt hjælper vi også hellere end gerne til med oversættelse til engelsk.

Hør nærmere

Kontakt indehaver Grethe Frederiksen

Tlf. 22 99 14 41

korrekturlaesning